Hållbarhet - hos oss!

God hälsa o välbefinnande

För oss är en hållbar arbetsmiljö en självklarhet. Arbetet ska få dig att må bra. Att du ska klara av att genomföra dina arbetsuppgifter.

Jämställdhet

Hos oss jobbar båda kvinnor o män. Och var och en gör det de är bra på. Och för samma jobb får de samma lön.

Rent vatten o sanitet för alla

Självklart undviker vi onödiga kemikalier i vårt städ, det är ju samma vatten vi använder tex i "skurhinken" som någon, så småningom, ska kunna dricka.

Hållbar energi

Vi bevakar vår energiåtgång och försöker hålla nere förbrukningen på olika sätt. Lågenergilampor är en självklarhet. Elbilar får gärna ladda sig hos oss.

Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt

Vi ska vara lagom många som arbetar under rimlig press och bra arbetsförhållanden och ändå ska verksamheten generera vinst. 

Hållbar industri och infrastruktur

Genom att driva ett hotell på en mindre ort bidrar vi till att närliggande företag kan erbjuda sina gästarbetare boende nära sin tillfälliga arbetsplats.

Hållbar konsumtion och produktion

Vi strävar efter att handla lokalt o närproducerat. Transportvägarna ska var korta. Allt vi förbrukar köps in i så exakt mängd som möjligt. Att återvinna ser vi som en självklar arbetsuppgift. Inom alla områden. Vi arbetar med återbruk, bra begagnat har en självklar plats hos oss.

Framtidens hållbarhetsarbete...

...blir självklart att fånga fler av de globala målen i vår verksamhet. Eller utveckla tänket kring de globala hållbarhetsmålen vi redan jobbar mot. Tack till ALMI för en bra satsning på att utbilda oss småföretagare i ämnet HÅLLBARHET!